• GPR Drone Grondradar met drone

Klantspecifieke antennes + Zond antennes

Sinds 1998 bestaat er een intensieve samenwerking Met Radar Systems in Riga. Voor geofysici die praktisch alles zelf willen kunnen instellen is er het "Zond systeem" van Radar Systems. Een aparte control unit met losse antennes die zeer breed instelbaar zijn.

GT Eclipse is dealer voor de Benelux en voert ook het onderhoud en reparaties uit voor Zond systemen. Verder bewerken we deze antennes nog na voor gebruik met GPS en om achter een quad te hangen.

Er kunnen meerdere antennes van eenzelfde type naast elkaar gemonteerd worden waardoor er een antenne-array ontstaat. De positionering is dan met één enkele GPS.

Op verzoek kunnen wij ook andere aanpassingen verrichten. GT Eclipse kan in eigen werkplaats kunststof (PE) laswerk en of 3D printwerk (PETG) verrichten.

Graag geven wij ook advies betreffende de verschillende hulpmiddelen voor het veldwerk, te denken aan quad, drone, GPS, Total Station.

Voor metingen met behulp van een drone zijn er een tweetal type multifrequentie antennes beschikbaar. Bel gerust voor nadere specificaties.